22 Congrés AECOC de productes carnis i elaborats, els propers 15 i 16 de març

La cita de referència per a tota la cadena de valor del sector carni, AECOC, torna els pròxins 15 i 16 de març. Les empreses del sector carni espanyol estan en plena activitat davant un entorn desafiador i en constant canvi. El punt de trobada de productes carnis i elaborats és el 22è Congrés AECOC.

La pandèmia ha accelerat moltes de les tendències actuals: una creixent conscienciació del consumidor cap a la sostenibilitat mediambiental i el benestar animal, una major demanda de transparència i traçabilitat dels productes carnis, allò saludable com a prisma absolut per a qualsevol aspecte de la vida… Però també la innovació, que tant el sector com altres indústries gesten al voltant dels productes substitutius carnis o de la carn cultivada, constitueix i marcarà una veritable revolució per a la categoria. Davant d’aquest escenari, només és a través de la col·laboració entre totes les baules de la cadena de valor del nostre sector que aconseguirem convertir tots i cadascun d’aquests reptes en veritables oportunitats de creixement, unint els esforços per mantenir alta la reputació sectorial i transmetre confiança als consumidors.

La fira està dirigida a: Empreses de la gran distribució i Horeca (Directors de frescos i responsables de la secció, responsables de compres, màrqueting i comercials, product managers i responsables d’Innovació) i principals empreses del sector carni.

Seu

Palacio de Congresos de Lérida. La Llotja


Palacio de Congresos de Lérida. La Llotja
Avinguda de Tortosa, 4 Lleida 25005 Google Maps

Col·laboradors