skip to Main Content

Anafric lamenta tancament de la restauració i demana a la Generalitat mesures més conciliadores amb un dels sectors més importants de l’economia catalana

L’Associació Empresarial Càrnia, Anafric, considera que el sector de la restauració està sent greument perjudicat, no sols per la pandèmia del coronavirus, sinó per les decisions “certament excessives” de la Generalitat de Catalunya. “Aquest és el nostre annus horribilis per al sector de la restauració. I no podem deixar que s’afone més”, expressa José Friguls, president de l’entitat càrnia.

El sector de la restauració representa “un sector molt important de l’economia catalana” i sense ells, altres sectors es veuran seriosament a les cordes, com són les empreses que distribueixen carns, sobretot determinats talls de boví i oví. “Demanem a la Generalitat que negociï, que escolti el sector i que exigeixi responsabilitats a nivell individual a aquells que són els veritables culpables dels brots en la majoria dels sectors econòmics. Estem pagant justos, per pecadors”.

Des d’Anafric se sol·licita a la Generalitat que estableixi  línies d’ajudes per al sector i “que es rebin de manera immediata”.