skip to Main Content

Deixem de posar una diana al sector! Coneixem els fets abans de decidir

No som millors que altres sectors, ho sabem, però tampoc som pitjors. No criminalitzem a un sector del viuen molts milions de persones. Durant dues setmanes el medi ambient ha estat el protagonista. Per què hem arribat fins aquí i com podem sortir.

Tots estem preocupats. Perquè el planeta, és de tots. I tots hem de viure en ell, de la millor manera possible. Durant aquesta setmana els activistes com Greta Thunberg o el exvicepresidente estatunidenc i Premi Nobel de la Pau, Al Gore, han fet saber que podem entrar en una fase de no retorn.

Cal treballar, entre tots, deixant de costat les postures discordants, centrant-nos en el que ens uneix i abandonant les fake news climàtiques que se centren en el sector de ramader com l’únic que ocasiona el canvi climàtic.
No ho som. I des d’aquest mitjà volem reivindicar que hem treballat, estem treballant i treballarem en el futur perquè el sector tingui un nivell d’emissions neutre en 2050.


Aquest és l’objectiu. I des d’Anafric, en col·laboració amb la UECBV i la nova Comissió Europea centrarem el nostre camí a aconseguir-lo. Però per a això és necessari conèixer de prop el sector. El parlar per parlar sense tenir arguments, s’ha acabat. A través de la campanya europea #Meatthefacts respondrem amb dades, amb total transparència, però de manera enèrgica.

No criminalitzem un sector del viuen molts milions de persones.