skip to Main Content

Documental sobre la protecció dels animals transportats en vaixell des d’Espanya

Asoprovac  presenta un nou vídeo sobre les condicions de transport animal per vaixell: la realitat garantir la seva protecció. Asoprovac, l’Associació Espanyola de Productors de Boví de carn llança un segon reportatge sobre la regulació europea de benestar animal. Es tracta d’un vídeo que pretén donar a conèixer la realitat de les exportacions de bovins vius, en aquest cas des d’un dels principals ports de sortida espanyols, Cartagena.

 

L’enregistrament es va realitzar a principis de setembre sota la coordinació d’Asoprovac i amb la col·laboració del Port de Cartagena i de l’Agència Marítima Blázquez.

 

El resultat és aquest vídeo que permet apropar l’espectador les infraestructures i autoritzacions amb què han de comptar els ports de sortida, així com els operadors espanyols que participen d’aquesta activitat, tot sota la supervisió de les autoritats competents, tant del punt de sortida, com de les CCAA d’origen i de el propi Ministeri d’Agricultura.

 

L’Associació recorda a més que la cura i la protecció dels animals a Europa està en constant evolució legislativa i és un dels senyals d’identitat de la producció europea per a gran desconeixement del consumidor.