skip to Main Content
El 70% Dels Consumidors Vol Conèixer L’origen Dels Aliments Que Consumeixen

El 70% dels consumidors vol conèixer l’origen dels aliments que consumeixen

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) ha publicat el seu últim estudi monogràfic (dades tercer trimestre 2019) amb l’objectiu de conèixer el nivell de satisfacció i el clima de confiança dels consumidors en relació amb l’etiquetatge dels aliments (per a la realització d’aquest estudi s’han realitzat enquestes a 1.500 consumidors).

Carn, verdures, peixos i fruites, origen nacional

Segons l’estudi, els consumidors busquen en les etiquetes dels aliments, sobretot, informació relativa a la data de caducitat o consum preferent, la llista d’ingredients, així com dades sobre les seves condicions de conservació i utilització.

L’origen dels aliments és una informació que els consumidors volen conèixer. 7 de cada 10 consumidors es fixa en aquest aspecte, sent els aliments en els quals més busquen que l’origen sigui nacional els productes frescos com a carn, verdures, peixos i fruites.

Per a poder veure l’informe complet necessites ser soci d’Anafric.