El sector oví incrementa la producció de carn al 2021, segons el MAPA

El sector de l’oví de carn a Espanya va produir durant el mes d’octubre passat, últim actualitzat al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, un total de 8.073 tones de carn ovina, cosa que indica un increment del 3,6% respecte a les 7.795 tones d’octubre del 2020. Es tracta de les dades de l’Enquesta de Sacrifici de Bestiar, elaborada pel ministeri esmentat i, segons aquesta, en els deu primers mesos de l’exercici de 2020, s’ha passat de les 94.093 tones de l’any 2020 a les 98.907 tones que es van produir el 2021, per la qual cosa la pujada percentual se situaria al 5,1%.

Segons l’enquesta, recollida per diferents mitjans del sector, algunes dades interessants són:

  • Castella i Lleó té una pujada del 12,2% a l’exercici 2021.
  • Aragó puja un 6,2%
  • Múrcia incrementa un 5%

Per veure l’enquesta completa, tens l’enllaç aquí.

 

Col·laboradors