skip to Main Content

Intercarn 2022, a prop de penjar el cartell de ‘sold out’

Recolzament a Alimentaria, cita més important del sector de l’alimentació, que es durà a terme a l’abril després de ser ajornat per la covid el 2020, i que està a punt de penjar el cart de ‘tot venut’. La propera edició d’Alimentaria tindrà lloc del 4 al 7 d’abril a la Fira Barcelona. ANAFRIC tornarà a tenir una participació rellevant, amb un estand compartit i diverses activitats en programació.

La fira se celebrarà novament al costat de Hostelco, el Saló Internacional de l’Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats. Tots dos esdeveniments pretenen ocupar més de 100.000 m2 de superfície expositiva neta – gairebé tot el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona- i convocaran en conjunt prop de 4.000 empreses expositores. 150.000 professionals van visitar la darrera edició del saló, el 2018. D’ells gairebé 30.000 eren compradors interessats a la indústria càrnia.

Del 4 al 7 d’abril de 2022 al pavelló 3 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​Intercarn tornarà a mostrar tota la potència i qualitat del sector carni espanyol, donant a conèixer els principals productes d’un mercat que és el quart sector industrial del país, representa prop de 3.000 empreses i suposa el 2,3% del PIB nacional.

El certamen serà el saló més gran d’Alimentaria i entre la seva oferta comptarà amb les principals empreses càrnies que exhibiran carns fresques, pernils, embotits, cuits i altres derivats, o nous plats preparats carnis, així com les principals novetats del mercat.