Intercarn, un dels pavellons d’Alimentaria a punt de la ‘plena ocupació’

Prop de 3.000 empreses conformaran l’oferta global d’Alimentaria i Hostelco, la cita amb la gastronomia i la tecnologia que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril del 2022, a Fira Barcelona. Segons les dades de contractació, la presència internacional serà considerable: unes 400 empreses, el 18% del total, procediran de 52 països i ocuparan una àrea de 15.000 m2. Entre ells, destaca la participació per primera vegada de Brasil, Eslovàquia, Austràlia, Canadà, Unió dels Emirats Àrabs i Puerto Rico. Pavellons com Grocery Foods; Snacks, Biscuits & Confectionary; Intercarn; Interlact; Expo Conser; Fine Foods i Organics són alguns dels sectors d’Alimentaria que ja han arribat a la plena ocupació.

 

El 87% de les firmes que apostaven per acudir a la convocatòria el 2020 es mantenen fidels al saló i revaliden novament la seva participació. Així mateix, més de 200 empreses acudeixen per primera vegada a la cita per buscar oportunitats de negoci o explorar possibilitats d’exportació.

Dentre els 10 salons específics que configuren Alimentaria, destaca el dinamisme d’Intercarn, el sector dels carnis i derivats, que supera ja els 14.000 m2 de superfície situant-se com el de major espai d’Alimentaria. Aquest sector assumeix així el lideratge d’aquesta edició, ratificat per la indústria càrnia espanyola que reconeix al saló la seva principal plataforma de negocis i internacionalització.

La celebració simultània d’Alimentaria i Hostelco (el Saló Internacional de l’Equipament i Maquinària per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats) mostrarà tant a la distribució com al canal Horeca l’oferta més completa i transversal de tota la cadena de valor de la indústria de la indústria restauració i la gastronomia.

Col·laboradors