skip to Main Content

La importància de la carn en l’alimentació, segons la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària

La carn de boví , un aliment saludable en el marc d’una dieta variada i equilibrada. Alimentar-se correctament és una preocupació constant dels espanyols, atès que existeixen nombroses malalties que tenen una estreta relació amb la nostra dieta. 

Actualment, la societat té un gran desconeixement de determinades propietats nutricionals dels aliments, la qual cosa fa que el metge de família sigui el mitjà idoni per a la transmissió d’una dieta sana i equilibrada.

La Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària (SEMERGEN) té publicada una guia en el qual, basant-se en estudis científics, deixa patent la importància de les carns vermelles, en aquest cas la carn de boví, en l’alimentació.

Des de la web de Anafric, anirem destacant cada setmana informació rellevant sobre aquesta guia.

Sabíeu que, per exemple, la carn de vedella és una font de minerals ? Conté ferro hemo i zinc, és a més font de potassi , fòsfor i vitamines del grup B, sobretot la B12 i riboflavina.

Una ració de vedella conté el 150% de les ingestes recomanades de vitamina B12 per a homes i dones de 20 a 39 anys amb activitat física moderada.