La Junta d’Andalusia fomenta el consum de xai

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Desenvolupament Sostenible ha culminat en el centre de Càritas Màlaga la campanya de promoció de carn de xai “mitjançant la qual la Junta ha donat suport el consum d’aquest producte amb la distribució a Andalusia de 10.000 racions”, segons ha informat el director gerent de l’Agència de Gestió Agrària i Pesquera d’Andalusia (Agapa), Raúl Jiménez.

A Màlaga s’han lliurat 500 quilos de carn “sent ara l’entitat qui gestioni el repartiment d’aquest aliment a les famílies més desfavorides”.

La producció càrnia és la principal activitat de el sector oví andalús, amb més de dos milions de caps i 14.000 explotacions. A la província de Màlaga, amb 1.210 explotacions, algunes d’elles mixtes, compartides amb producció de cabrum, el cens oví és de 137.455 reproductors, resultant una producció anual de 165.146 xais.

Col·laboradors