skip to Main Content

La reducció del consum de carn vermella no és la solució als gasos d’efecte d’hivernacle

The Oxford Farming Conference , que s’ha celebrat del 7 al 9 de gener, és la cita més important del Regne Unit sobre productes agrícoles i bestiar. Allí va parlar de veganisme i de flexitarisme. Una de les ponents, Alice Stanton, professora de farmacologia cardiovascular en el Royal College of *Surgeons a Irlanda, ha afirmat en una de les seves intervencions que fruites i verdures havien vist disminuir els seus nutrients per poder satisfer la demanda.

“No estic en contra del vegetarianisme o el veganisme”, afirma Stanton, “la reducció en el consum de carn vermella no és la solució als gasos d’efecte d’hivernacle”. Menjar carn vermella amb moderació, “dues o quatre vegades per setmana”, és “protector contra atacs cardíacs, vessaments cerebrals i càncer”, mentre que els nutrients en la carn vermella són vitals per als nens en els primers tres anys de vida.

En aquest sentit, Will Jackson, de l’organisme de la indústria ramadera AHDB, ha afegit que “el missatge clau és l’equilibri. Els diferents grups d’aliments funcionen millor quan es consumeixen junts amb moderació com a part d’un enfocament de “plat equilibrat”.

Per a més informació, cliqueu l’article de  The Guardian

Presentació The Oxford Farming Conference.