skip to Main Content

Les interprofessionals INTEROVIC, Interporc i PROVACUNO col·laboren amb el MAPA en l’impuls internacional dels productes carnis

El MAPA (Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació) han acordat la renovació de l’conveni de col·laboració amb INTEROVIC, Interporc i PROVACUNO per a la promoció internacional dels productes carnis espanyols d’oví, cabrum, porcí de capa blanca i boví de carn, en tercers països mitjançant la participació conjunta en determinades fires internacionals durant els anys 2020 i 2021. Totes aquestes accions estan sotmeses a l’evolució de la pandèmia pel coronavirus. Anafric informarà detingudament sobre totes les iniciatives en el seu comunicat setmanal de les interprofessionals.

 

L’acord, dotat amb un pressupost de 383.750 euros, inclou activitats promocionals en països de gran interès per a aquests sectors, com la Xina, el Japó, Vietnam, Taiwan i Mèxic. L’objectiu principal és donar a conèixer als consumidors d’aquests països l’alta qualitat dels productes de el sector carni espanyol, i afavorir a el mateix temps el contacte comercial entre els importadors i les empreses espanyoles.

 

Publicació d’un llibre de les carns d’Espanya

Com a complement a l’activitat promocional, les Interprofessionals i el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació han acordat l’edició i publicació d’un llibre genèric de les carns d’Espanya, per la seva distribució entre els agents comercials dels països d’interès.

 

L’objectiu principal és donar a conèixer als consumidors d’aquests països l’alta qualitat dels productes de el sector carni espanyol, i afavorir a el mateix temps el contacte comercial entre els importadors i les empreses espanyoles

Aquesta publicació inclourà les característiques essencials dels productes carnis i la descripció comentada de cada un dels talls, a l’objecte de facilitar la seva introducció entre els compradors d’aquests mercats.