L’Institut dels Aliments de Barcelona ja és una realitat. Si esteu interessat en tenir alumnes en pràctiques. Contacta’ns!

Gràcies a les empreses associades que han anat formant part de la formació i les pràctiques durant els últims 12 anys, es tanca un curs on la inserció laboral del PFI Auxiliar a Establiments del sector carni, ha obtingut el 100% d’inserció laboral.

 

Vídeo resum del Projecte Integrat del curs 2020-2021.

 

Un èxit i un model a seguir en les altres especialitats que ara s’obren, perquè les empreses associades a ANAFRIC, gràcies a la creació del nou Institut d’Aliments de Barcelona, ​​podran tenir alumnes en pràctiques a les seves empreses de les següents especialitats:

Més informació sobre l’Institut dels Aliments

GM Comercialització de Productes Alimentaris
GM Elaboració de Productes Alimentaris (Cuina per a col·lectivitats)

✓ Elaboració i Envasat tot tipo de productes Alimentaris, des de productes carnis, peix, làctics o derivats de Fruites i verdures Fins a l’el·laboració de plats preparats. Aplicant Tècniques de cuina, de Manipulació i conservació d’aliments i de Manteniment d’Equips i Instal·lacions.
✓ Dissenyaran Tècniques de Comercialització i màrqueting per publicitar i promocionar a els productes elaborats.

GS Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària

✓ Realitzaran el control dels procesos de Fabricació de l’productes Alimentaris.
✓ Analitzaran els Principals paràmetres fisicoquímics, microbiològics i organolèptics dels aliments.
✓ S’aplicaran normes de qualitat per garantir la seguridad alimentària i l ‘optimització dels processos productius.
✓ S’implantaran Objectius Mediambientals per aconseguir una indústria més sostenible.
✓ Dissenyaran plans de màrqueting i Estratègies Logístiques.

PFI Auxiliar a Establiments del sector carni:

✓ Prepararan i condicionaran peix i carn.
✓ Elaboraran productes carnis frescos artesanals.
✓ Faran la venda dels productes elaborats.

PFI Auxiliar de Comercialització de productes i logística:

✓ Prepararan i condicionaran per a la venda tot tipo d’aliments frescos com productes carnis, peix, fruites i verdures, pa i productes de pastisseria.
✓ Dissenyaran Tècniques de Comercialització i màrqueting per publicitar i promocionar a els productes elaborats.
✓ Crearà una botiga online (comerç electrònic).

 

 

Col·laboradors