Meat Attraction se celebrarà del 7 a el 9 de març de 2022, coincidint amb Horeca Professional Expo

Finalment i per unanimitat, Ifema i el Comitè Organitzador de Meat Attraction han consensuat, en un exercici de responsabilitat, posposar Meat Attraction i programar la principal fira mundial de la carn de el 7 a el 9 de març de 2022. A la mitja part, Ifema posarà en marxa un esdeveniment telepresencial al mes d’octubre de 2021, Meat Attraction Live Connect, que servirà d’enllaç a la celebració presencial de 2022, i que permetrà mantenir viva l’activitat comercial i promocional de el sector.

Aquesta eina, Meat Attraction Live Connect, estarà activa des d’octubre 2021 fins a la fira presencial (març 2022); perquè durant els 6 mesos previs a la celebració de la fira, es puguin començar a fer contactes nacionals i internacionals.

Meat Attraction Live Connect

Totes les setmanes des de l’octubre fins a la celebració física de l’esdeveniment, es desenvoluparan continguts i seminaris tematitzats per categories de producte, mercats internacionals estratègics amb b2b entre compradors i oferta expositiva, tots els àmbits de la cadena de valor, i les diferents seccions específiques de Meat Attraction (Ibericoland, Ecorganic market, Butchers shop, Innovation Hub).

Meat Attraction 2022

Serà una edició excepcional, que donarà pas ja el 2022 a una gran convocatòria que podrà celebrar-se en un entorn segur i en un context de recuperació i de reactivació de les oportunitats de negoci a nivell domèstic i internacional.

Amb aquest objectiu participaran Japó i Canadà com a mercats convidats per promoure el potencial d’exportació de productes carnis en aquests països, enfortint la internacionalització de Meat Attraction.

Horeca Professional Expo

La fira HIP (Horeca Professional Expo) és la una fira anual d’innovació per al canal HORECA. Una plataforma diferent i innovadora per impulsar el negoci amb un enfocament disruptiu amb tendències, productes i solucions específiques per a cada segment de la indústria: bar, restaurant, hotel, col·lectivitat, take away o serveis al viatger. A més, compta amb Hospitality
4.0, el major congrés internacional sobre innovació i transformació de el sector.

Anafric i Meat Attraction

Des de la seva primera edició Anafric ha participat any rere any amb l’estand agrupat de més superfície de l’certamen i amb més representació de carns fresques de boví, oví i porcí. Anafric espera que el certamen 2022 se celebri coincidint amb la fi d’aquesta pandèmia i sigui el trampolí a la recuperació econòmica de el sector carni espanyol.

Col·laboradors