skip to Main Content
Fribin Rep L’homologació Per A Exportar Carn De Boví Al Japó

Fribin rep l’homologació per a exportar carn de boví al Japó

 • 18 Gener, 2020
BIN, soci de Anafric, acaba de rebre l'homologació per part del Govern de #el Japó per a l'exportació de carn de #boví. Aquest nou avanç redunda en l'objectiu de Fribin d'expandir la seva posició en els mercats asiàtics, ja que l'empresa garanteix la necessària elevada qualitat de producte – animals criats a base de cereals i menors de 30 mesos - juntament amb un sistema productiu adaptat a normatives.
Llegir més
El Japó S’obre A La Carn D’oví, Caprí I Boví D’Espanya

El Japó s’obre a la carn d’oví, caprí i boví d’Espanya

 • 17 Gener, 2020
afric ve una excelente noticia la apertura de las exportaciones de carne de ovino, caprino y vacuno al mercado nipón, un mercado muy exigente y con inspecciones sanitarias muy rigurosas. Por ahora, la lista de empresas del sector ovino y caprino, la lista de empresas que ya pueden exportar es de 12, de las que el 60% son asociadas a Anafric, entre ellas Farras, Coviher, Murgaca y Moralejo.
Llegir més
La Dieta Mediterrània, Or A La Millor Dieta General De 2019

La Dieta Mediterrània, or a la millor dieta general de 2019

 • 16 Gener, 2020
La Dieta Mediterrània gana l'or com la millor dieta general de 2019. La US News and World Report és la institució que li ha atorgat aquest merescut premi per ser una dieta enfocada en un estil de vida més saludable. I la carn té un grau d'aportació molt elevat en aquest guardó.
Llegir més
Salut, Origen, Medi Ambient, Benestar Animal I Canvi Climàtic, Factors Que Incidiran En El Mercat Agroalimentari Per A 2030

Salut, origen, medi ambient, benestar animal i canvi climàtic, factors que incidiran en el mercat agroalimentari per a 2030

 • 15 Gener, 2020
Quina evolució s'espera en les tendències de consum a la UE? Segons l'informe de perspectives agràries 2019-2030 de la Comissió Europea, la demanda social serà un factor clau en el modelatge dels mercats agrícoles els propers anys. La salut, l'origen dels aliments, el medi ambient, el benestar animal o el canvi climàtic configuraran l'evolució del mercat agroalimentari de la UE en la dècada vinent.
Llegir més
El 70% Dels Consumidors Vol Conèixer L’origen Dels Aliments Que Consumeixen

El 70% dels consumidors vol conèixer l’origen dels aliments que consumeixen

 • 14 Gener, 2020
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) ha publicat el seu últim estudi monogràfic (dades tercer trimestre 2019) amb l'objectiu de conèixer el nivell de satisfacció i el clima de confiança dels consumidors en relació amb l'etiquetatge dels aliments (per a la realització d'aquest estudi s'han realitzat enquestes a 1.500 consumidors).
Llegir més
La Reducció Del Consum De Carn Vermella No és La Solució Als Gasos D’efecte D’hivernacle

La reducció del consum de carn vermella no és la solució als gasos d’efecte d’hivernacle

 • 10 Gener, 2020
The Oxford Farming Conference , que s'ha celebrat del 7 al 9 de gener, és la cita més important del Regne Unit sobre productes agrícoles i bestiar. Allí va parlar de veganisme i de flexitarisme. Una de les ponents, Alice Stanton, professora de farmacologia cardiovascular en el Royal College of *Surgeons a Irlanda, ha afirmat en una de les seves intervencions que fruites i verdures havien vist disminuir els seus nutrients per poder satisfer la demanda.
Llegir més
Un Exemple A Seguir: Conèixer Els Fets Abans Decidir. La Transparència és El Millor Camí Per A Combatre Les Fake News Sobre El Bestiar

Un exemple a seguir: Conèixer els fets abans decidir. La transparència és el millor camí per a combatre les fake news sobre el bestiar

 • 9 Gener, 2020
Joe Stanley, un granger de Leicestershire, a Anglaterra, ha aconseguit donar-li la volta a un vídeo de la BBC en el qual es criticava la ingesta de carn vermella. Durant 3 dies, reporters de BBC Breakfast TV han pogut viure de prop com es cuida i es vigila el bestiar. Stanley també ha estat notícia en els mitjans nacionals, inclòs The Guardian, a part de convertir-se en tot un impulsor de les xarxes socials.
Llegir més
Millorar Per Crèixer. Crèixer Per A Millorar.

Millorar per crèixer. Crèixer per a millorar.

 • 20 Desembre, 2019
L'any 2020 està a tocar. I és temps de valoracions. I a Anafric tenim molt pel estar orgullosos. En Anafric tenim molt pel que estar orgullosos. Des de fa gairebé 40 anys, hem crescut amb els nostres associats amb l'única fi de defensar els interessos de les empreses nacionals del sector ramader i carni, de manera transversal i plural.
Llegir més
Moralejo Selección Promociona El Seu Producte Estrella Per Al Nadal, La Família Asadofácil, Amb Una Divertida Campanya: L’Agosarat Del Xai

Moralejo Selección promociona el seu producte estrella per al Nadal, la família Asadofácil, amb una divertida campanya: L’Agosarat del Xai

 • 16 Desembre, 2019
Cada vegada en més llars, el Asadofácil de Moralejo Selección és la salvació per als nombrosíssims menjars i sopars nadalencs. Amb un sistema de cuinat premiat per la seva innovació a nivell internacional, una ampliada família de productes i una divertida promoció, el Asadofácil està de moda. La promoció es podrà veure en diferents suports incloent la renovada pàgina web www.moralejoseleccion.com, on la companyia ha mostrat tota la seva innovació i capacitat productiva, a través dels nombrosos productes oferts en més de 30 països.
Llegir més
Manifest #Meatthefacts: Coneix Els Fets Abans De Decidir.

Manifest #Meatthefacts: coneix els fets abans de decidir.

 • 12 Desembre, 2019
És un fet, el sector ramader es troba avui en l'epicentre dels debats públics a Europa i més enllà. Amb aquests debats sorgeixen molts mites i estereotips, i retraten una imatge que contrasta amb la realitat experimentada pels agricultors i professionals en el terreny. Aquesta situació és perillosa ja que el model de ramaderia de la UE afrontarà enormes desafiaments per a garantir la viabilitat econòmica, la renovació generacional i l'adaptació a les demandes socials i ambientals.
Llegir més
Conèixer Els Fets Abans De Decidir. Com Podem Reduir Les Emissions De La Ramaderia?

Conèixer els fets abans de decidir. Com podem reduir les emissions de la ramaderia?

 • 7 Desembre, 2019
Conèixer els fets abans de decidir. Com podem reduir les emissions de la ramaderia? Una forma senzilla de reduir les emissions, alguna cosa que sovint s'oblida en els debats públics, és simplement limitar i reduir el desaprofitament d'aliments. Segons la FAO, el 40-50% de les fruites i verdures es malgasten en la font, mentre que per a la carn / lactis la FAO estima pèrdues en el 20%. El desaprofitament d'aliments representa el 8% de les emissions globals. Als països industrialitzats, més del 40% de totes les pèrdues d'aliments ocorren a nivell minorista i de consum, per la qual cosa promoure menys desaprofitament d'aliments també pot contribuir a una major reducció d'emissions.
Llegir més
Conèixer Els Fets Abans De Decidir. Estan Augmentant Les Emissions Del Sector Ramader De La UE (GEI)?

Conèixer els fets abans de decidir. Estan augmentant les emissions del sector ramader de la UE (GEI)?

 • 6 Desembre, 2019
Conèixer els fets abans de decidir. Estan augmentant les emissions del sector ramader de la UE (GEI)? Al contrari, segons les estadístiques de la FAO, la fermentació entèrica provinent del sector ramader de la UE gairebé ha reduït a la meitat el seu impacte en el període 1990-2014. Hi ha hagut una caiguda del 51% en les emissions del bestiar, com el demostren les estadístiques de la FAO, en gran part a causa del canvi a un sistema de ramaderia agrícola més especialitzat, amb un gran marge de millora encara rellevant.
Llegir més
Coneix Els Fets Per A Decidir Millor. Quanta Aigua Fa Falta Per Produir 1kg De Carn?

Coneix els fets per a decidir millor. Quanta aigua fa falta per produir 1kg de carn?

 • 5 Desembre, 2019
Sovint es diu que es necessiten 15,000L d'aigua per a produir 1Kg de carn. Aquest és un exemple d'una declaració utilitzada per a fer bons titulars, però els càlculs sovint es malinterpreten i se citen incorrectament. Amb més del 90% de l'aigua consumida pel bestiar com a "aigua verda" (pluja), els científics calculen que 1 kg de carn de cap de bestiar en realitat eliminaria al voltant de 50 litres d'aigua dolça.
Llegir més
Anafric Dona Suport A La Línia Estratègica De Sostenibilitat I Medi Ambient Liderada Per La Nova Comissió Europea

Anafric dona suport a la línia estratègica de sostenibilitat i medi ambient liderada per la nova Comissió Europea

 • 3 Desembre, 2019
La UECBV, la Unió Europea de Ramaderia i Comerç de Carn, i Anafric, associació empresarial càrnia espanyola, donen el seu suport a la nova Comissió Europea, liderada per Ursula von der Leyen, i demanen juntament amb el fòrum industrial Industry4Europe l'assumpció d'una nova línia estratègica per a les indústries europees que tingui entre els seus camps prioritaris la sostenibilitat i el medi ambient. Industry4Europe és una coalició de 149 associacions sectorials que representen la diversitat de la base industrial de la UE, entre elles, el sector de la carn.
Llegir més
Conèixer Els Fets Abans De Decidir. El Benestar Animal.

Conèixer els fets abans de decidir. El benestar animal.

 • 3 Desembre, 2019
El benestar animal és un concepte important. Els europeus estem preocupats pel benestar dels animals de granja i de companyia i és un aspecte de la ramaderia que sovint es qüestiona. Però, què és i que significar benestar animal. El millor a preguntar a la ciència.
Llegir més