skip to Main Content

Nova campanya de la indústria ramadera i de la carn a Irlanda de Nord per dissipar els rumors que envolten a la carn vermella

The Livestock and Meat Commission for Northern Ireland  (LMC) ha llançat aquesta setmana una nova campanya per ressaltar les condicions ambientals i de salut de la carn de boví d’Irlanda de Nord.

La campanya ‘Truth About Beef’ treballa amb científics, xefs i nutricionistes per dissipar els mites que envolten la carn vermella mentre s’enfoca en les credencials nutricionals i ambientals de la carn de boví d’Irlanda de Nord amb garantia de qualitat agrícola.

On apareixerà la campanya

La campanya té com a objectiu liderar la conversa sobre la contribució positiva que la producció de carn de boví pot fer als desafiaments globals, amb el suport d’investigacions científiques revisades per parells i comunicades. per experts.

La campanya apareixerà a les xarxes socials, televisió, mitjans digitals, radials i a l’aire lliure i comptarà amb el suport d’una varietat d’articles informatius i receptes al lloc web

 

Teniu més info en aquest enllaç.