skip to Main Content

NTEROVIC reprèn El Paquito per promocionar el consum de carn de llet, xai i cabrit

INTEROVIC torna a posar als carrers de Madrid i de València a El Paquito, un entrepà fet amb carn de xai do la qual busca fomentar el consum d’aquesta carn i “rejovenir i ampliar la demanda del producte, així com oferir una via de suport a el sector hostaler, imprescindible per al sector oví i cabrum”.

Durant aquest mes d’octubre, més de 70 bars, mercats i restaurants de Madrid i València. Entre els establiments que donaran la seva versió del Paquito hi ha 7 Estrelles Michelin com Javi Estévez i la seva delivery en John Barreta, Quique Dacosta a Mercatbar i Begoña Rodrigo en el seu acabat d’estrenar farcit. Per la seva recepta la xef ha optat per cuinar “amb una salsa de tomàquet molt especiada i acompanyat d’una amanida de verdures fresques”.

Mercats de Madrid s’ha sumat a la iniciativa amb la participació del Mercat de Chamartín fins al Mercat d’Antón Martín, passant per Mercat de Prosperitat, Mercat de Tirso de Molina, Mercat de Sant Isidre, Mercat d’Eivissa, Numància i Mercat de Torrijos. En tots ells hi ha bars participants que crearan i oferiran des d’avui la seva pròpia versió de l’Paquito.

Com indica Tomàs Rodriguez, director de INTEROVIC, “consumir El Paquito significa conèixer una nova forma de consumir xai alhora que donem suport a la restauració i a les 150.000 famílies productores ubicades principalment a l’Espanya buidada”.