Presenten el llibre L’alimentació del Segle XXI: un objectiu comú basat en l’evidència científica

Aprofitant la celebració del Dia Mundial de l’Alimentació, el Fòrum de l’Alimentació Qcom.es ha organitzat la presentació del llibre “L’alimentació del Segle XXI: un objectiu comú basat en l’evidència científica”, en el qual han col·laborat Agrifood Comunicació, la Fundació Espanyola de la Nutrició (FEN), la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària (SENC), la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària (SEMERGEN) i la Fundació Espanyola del Cor (FEC).

L’objectiu d’aquesta obra és ser la font d’informació i de consulta dels professionals de la comunicació i prescriptors de l’alimentació per neutralitzar les informacions incorrectes abocades en els mitjans de comunicació sense gaire fonament que, diàriament, demonitzen els productes alimentaris i a el sector productor, que és el que ens ha alimentat durant el confinament i ho fa habitualment; i que influeixen negativament en el present i el futur de el sector agroalimentari.

Más info en Agrifood.

Col·laboradors