Provacuno, a favor de la sostenibilitat ambiental i la reducció d’emissions

Provacuno assegura que 2020 finalitza amb grans avenços en sostenibilitat ambiental i reducció d’emissions. La interprofessional de la carn de boví assenyala que la responsabilitat de el sector amb el medi ambient és “immensa, i per això està treballant en el programa europeu” Life Beef Carbon “per reduir al menys un 15% les emissions de gasos d’efecte hivernacle a els propers deu anys “.

La interprofessional està treballant en la mitigació i adaptació a l’canvi climàtic; l’impuls a l’economia circular; l’empenta a la biodiversitat; un ús de l’aigua més racional i eficient; i la recerca de la sostenibilitat econòmica i social.

D’una banda, el sector avança decididament cap a l’economia circular amb la seva contribució a la reducció de l’ús de recursos, reduint el malbaratament i promovent l’ús sostenible dels recursos (sòl, aigua, paisatge i biodiversitat).

Provacuno ha llançat a més explica que el sector de la carn de boví d’Espanya, a què les últimes dades d’inventaris de l’Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic fetes públiques el passat març, li atribueixen tot just el 3,6% de les emissions totals de gasos d’efecte hivernacle al nostre país, ha decidit assumir un paper proactiu per garantir el respecte a l’entorn. Per a això, porta des de l’any 2015 donant impuls a diferents activitats de recerca i desenvolupament tecnològic per aconseguir els objectius acordats a nivell mundial en la Cimera de Clima de París, COP21, l’any 2015.

Més informació sobre PROVACUNO I LA SEVA ESTRATÈGIA DE SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

Col·laboradors