El turbulent dels temps que travessem ens ha de fer ser conscients de la importància d’apuntalar les nostres fortaleses i afrontar les nostres debilitats. La societat espanyola ha de ser conscient de l’immens patrimoni cultural i social que aporten l’agricultura i la ramaderia familiar, els que garanteixen l’alimentació de tothom de manera sostenible, responsable i conscient.
El sistema agroalimentari que hem conformat a les societats més desenvolupades des de fa poques dècades ens permet gaudir de tot tipus d’aliments en quantitats, varietats i garanties de qualitat mai vistes a la història de la humanitat. A Espanya hem aconseguit formar una cadena agroalimentària exemplar, moderna, avançada i competitiva, sense perdre l’estructura majoritàriament familiar de les granges.
Espanya és pel nostre clima, per la nostra cultura agrícola i ramadera, sumada a la nostra tradició gastronòmica, una potència en producció i distribució d’aliments. El nostre sector primari és la base de gran part de lèxit del nostre país. És una certesa que els nostres aliments i la nostra gastronomia han estat un vector d’èxit pel nostre turisme o pel nostre sector industrial més important: l’alimentari.
[vcex_button url=”https://old.anafric.es/articulo-en-realidad-ganadera-agricultura-y-ganaderia-familiar-sostenible-responsable-y-consciente/” title=”MÉS INFORMACIÓ” style=”flat” align=”left” color=”PINK” size=”small” target=”self” rel=”none”]MÉS INFORMACIÓ[/vcex_button]