INTERPORC presenta la trobada sectorial empresarial carnica Mèxic-Espanya a Meat Attraction

La Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) ha mostrat, en diverses activitats, els èxits aconseguits pel sector porcí de capa blanca en el marc de Meat Attraction, que se celebrarà a Ifema fins al 10 de març.

És estand d’INTERPORC acull nombrosos actes per donar a conèixer la versatilitat i la qualitat nutricional de la carn i elaborats del porcí de capa blanca, que els converteix en indispensables en el context d’una dieta equilibrada.

El primer dia de la fira, Luis Planas, ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ha visitat l’estand i s’ha celebrat el IV Simposi Científic sobre la carn de porc de capa blanca. L’esdeveniment ha estat inaugurat per Alberto Herranz, director d’INTERPORC, que ha reunit destacats experts en nutrició, dietètica, medicina i biotecnologia.

Activitats el 9 i 10 de març

Durant la jornada del 9 i el 10 de març, el protagonisme el tenen els mercats de Mèxic i el Japó, amb presència de compradors d’aquestes zones. En concret, el dia 9 se celebra la trobada sectorial i empresarial càrnia Mèxic-Espanya, organitzada per INTERPORC, CoMeCarne i Avianza, que compta amb la presència de Manuel García, president d’INTERPORC; Ernesto Hermosillo, president de CoMeCarne; i Antonio Sánchez, president d’Avianza. S?aborden les necessitats d?aquest mercat i se celebra una ronda de negocis entre empreses mexicanes i espanyoles.

A l’apartat culinari, el concurs ‘Promeses de la Cuina’ posarà en lliça nou alumnes de l’IES Hotel Escola. Cada dia, tres competeixen per preparar els millors plats amb carn de porc de capa blanca com a ingredient principal en un certamen que lliurarà els seus premis dijous 10 de març a la tarda poc abans de la conclusió de la fira.

A més, la mestra talladora Carolina Vives oferirà durant tota la fira demostracions de tall de pernil.

Col·laboradors