skip to Main Content

Un exemple a seguir: Conèixer els fets abans decidir. La transparència és el millor camí per a combatre les fake news sobre el bestiar

Joe Stanley, un granger de Leicestershire, a Anglaterra, ha aconseguit donar-li la volta a un vídeo de la BBC en el qual es criticava la ingesta de carn vermella. Durant 3 dies, reporters de BBC Breakfast TV han pogut viure de prop com es cuida i es vigila el bestiar. Stanley també ha estat notícia en els mitjans nacionals, inclòs The Guardian, a part de convertir-se en tot un impulsor de les xarxes socials.

En resposta al controvertit documental de la BBC que suggeria que la carn era una amenaça per al planeta, Stanley va publicar un vídeo en Twitter que simplement el mostrava alimentant al seu bestiar. S’ha vist 75.000 vegades i ha va rebre una resposta positiva del públic.

“Vaig mostrar la realitat de la producció de carn al nostre públic objectiu. Tots tenim la capacitat de comunicar-nos amb el públic en general i arribar a aquest nombre de persones amb la veritat “, va dir. “La transparència és el millor camí a seguir i, si les persones coneguessin els alts estàndards amb què produïm, compraran més carn”.

Teniu més informació en http://www.pig-world.co.uk/features/the-public-dont-want-to-be-vegan-they-want-to-be-inspired.html